Programma weekend: welke teams plaatsen zich voor de 2e ronde beker

Gepubliceerd op 16 september 2022 om 08:35

Komend weekend staat de laatste speelronde van de poulefase in de Districtsbeker op het programma. Welke ploegen zullen zich naast RCZ (zon) en KFC VR (zon) plaatsen voor de volgende ronde? 

2e Divisie (programma & stand
OFC heeft het niet makkelijk in de 2e Divisie en staat met 4 punten uit 5 wedstrijden op een 15e plek. Zaterdag gaan ze om 17.00 uur op bezoek bij Jong Sparta dat 1 punt meer wist te behalen. Het duel wordt gepeeld op het complex van Excelsior Maassluis.

 

Klik hier voor het complete programma districtsbeker heren
Klik hier voor het complete programma districtsbeker vrouwen

 

Districtsbeker

De meeste Zaanse ploegen bij de heren en vrouwen hebben nog een (theoretische) kans om zich te plaatsen voor de volgende ronde, maar zijn daarbij wel afhankelijk van de andere uitslagen. Een paar teams hebben plaatsing wel volledig in eigen handen

 

De spannendste poule is van WSV'30 (zon) en Fortuna W (zat), waar alle 4 ploegen 3 punten hebben. Fortuna W. (zat) speelt tegen Hauwert'65 en WSV'30 (zon), dat het beste doelsaldo heeft, tegen Koedijk.

Fortuna W. (zon), WSV'30 (zat) en zvv Zaandijk hebben in hun poules genoeg aan 1 punt om zich te plaatsen voor de volgende ronde. Fortuna W. (zon) speelt thuis tegen het al uitgeschakelde Saenden, WSV'30 (zat)  ontvangt concurrent Jong Hercules en zvv Zaandijk krijgt nr 2 Zwaagdijk op bezoek. 

 

SVA moet, om door te kunnen gaan, zaterdag winnen bij het sterke Olympia Haarlem, dat na 2 wedstrijden 2 punten meer wist te behalen.  

 

Klik hier voor de standen bij de zaterdagteams heren
Klik hier voor de standen bij de zondagteams heren
Klik hier voor de standen bij de vrouwen

 

Bij de vrouwen zullen zvv Zaandijk VR en WSV'30 VR in een onderling duel gaan uitmaken wie zich plaatst voor de volgende ronde. Beide ploegen hebben 6 punten, maar Zaandijk heeft wel een beter doelsaldo. 

 

Blauw Wit W. VR en Assendelft VR hebben beide 6 punten in hun poule en hebben aan 1 punt genoeg. Blauw Wit W VR speelt tegen het puntloze BOL en Assendelft VR gaat op bezoek bij de buren SVA VR. Zaandijk VR (zat) moet met 2 doelpunten verschil winnen van OSV om 1e te worden in hun poule. 

 

Klik hier voor de regels in de Districtsbeker

Oefenwedstrijd

Knollendam speelt zondag om 13.30 uur nog een oefenwedstrijd bij SSV

 

 «   »