Geef je op voor KNVB webinar praktisch verduurzamen

Gepubliceerd op 14 maart 2023 om 17:39

Van donderdag 9 maart tot en met zondag 9 april organiseren Mitsubishi Electric en de KNVB de eerste editie van de Groene Clubweken. Deze actieperiode staat in het teken van verduurzaming voor sportaccommodaties van voetbalverenigingen. Bovendien maken voetbalclubs tijdens de Groene Clubweken kans om een premium warmtepomp voor het eigen complex te winnen.

 

Verenigingen die willen meedingen naar een premium warmtepomp ter waarde van 30.000 euro kunnen zich in de persoon van een clubbestuurder of secretaris opgeven via de actiepagina

 

Online seminar

Naast de winactie vindt er tijdens de Groene Clubweken op donderdag 16 maart van 19.30 uur tot 20.30 uur een online seminar plaats waar voetbalclubs meer informatie kunnen inwinnen over verduurzaming van hun complex. Dankzij dit webinar (hier inschrijven) ben je in een uur op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en subsidiemogelijkheden.

ESPN-presentatrice Fresia Cousiño Arias gaat in gesprek met drie experts over dit actuele onderwerp:

  • Tim Hofman: programma manager duurzaamheid KNVB
  • Martijn van Leerdam: clubexpert Mitsubishi Electric
  • Een bestuurslid van een club die op het gebied van duurzaamheid hard aan de weg timmert

Tijdens het interactieve programma is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan de experts.

 

De Groene Club

De KNVB startte in 2017 met De Groene Club om het thema duurzaamheid structureel onder de aandacht te brengen bij clubs. Inmiddels zijn ruim 1800 sportverenigingen in Nederland aangesloten bij de ideeënclub die zich inzet voor toekomstbestendige clubs. Vanuit het motto volle clubkas, lage broeikas wordt er gestreefd naar lagere kosten binnen een duurzame sportomgeving voor iedere Nederlander. Met de stijgende energiekosten won het thema duurzaamheid bovendien aan relevantie voor het verenigingsleven. Voor vragen over compensatiemogelijkheden op korte termijn opende de KNVB aan het begin van het jaar 2023 ook het Energieloket.

 

Lees ook: alle KNVB informatie en speeldagenkalenders voor seizoen 2022/23

 

(bron KNVB)


«   »