Gericht op Zaanse clubs maar informatief en inspirerend voor alle clubs, vrijwilligers en voetballiefhebbers

Home » Saenden en ZCFC VR1 starten goed in 2e periode Super Cup

Saenden en ZCFC VR1 starten goed in 2e periode Super Cup

Gepubliceerd op 9 november 2021 om 10:56

Afgelopen weekend hebben de winnaars Fortuna W (zat) en Zaandijk (zon) VR1 van de 1e periode hun prijs ontvangen (later nog verslag) ), maar is ook meteen de 2e periode in de Voetbal Varia Super Cup van start gegaan. 

 

Uiteraard gaat het uiteindelijk om het algemeen klassement over het gehele seizoen. Daarin ziet Fortuna W. (3-4 verlies), Hercules Zaandam (4-0 winst) naderen tot 1 doelpunt en is Westzaan (2-0 winst), koploper in de 4e klasse, de top 3 ingeslopen.  Bij de vrouwen had de koploper Zaandijk (zon) zondag alle moeite om te scoren (1-0 winst), waardoor KFC (zat) (2-0 winst) en Assendelft (4-0 winst) konden inlopen. 

 

In het algemeen klassement staan ze nog niet zo hoog, maar oa Saenden, Sp.Krommenie (zat), ZCFC VR1 en Zaandijk (zat) VR1 zijn de 2e periode goed van start gegaan 

 

Voor de periodewinnaars is er een prijs beschikbaar gesteld door sportwinkel Sport2000 en Helder Teamsports  die komende week overhandigd zal worden.

 

De wisselbekers voor de 2 kampioenen aan het eind van het seizoen zijn mede beschikbaar gesteld door Smit Sporttrofeeën in Wormer

Gehele stand Super Cup heren en vrouwen

 

Mis niets van alle uitslagen en standen en volg Voetbal Varia op Facebook en/of Instagram

 


«   »