Gericht op Zaanse clubs maar informatief en inspirerend voor alle clubs, vrijwilligers en voetballiefhebbers

Home » Winnaar 1 uur gratis Ledsvoetbal bekend

Winnaar 1 uur gratis Ledsvoetbal bekend

Gepubliceerd op 12 november 2021 om 18:55

Afgelopen week hebben Voetbal Varia en Ledsvoetbal! een samenwerking afgesloten en om dat te vieren, konden  jeugdteams kans maken op 1 uur gratis Leds voetbal. 

 

Er kon in een reactie aangegeven worden waarom een team dit uurtje Ledsvoetbal verdiende te winnen. Er waren meerdere (creatieve) inzendingen en daaruit heeft Ingmar Bruinsma van Ledsvoetbal! de inzending van Peter Westerhoven gekozen.

Peter Westerhoven is begeleider van KFC JO14.2, een team dat grotendeels al al sinds de mini’s samen is en wat een steeds hechtere vriendengroep is geworden. Voor Corona zat het team nog in het bekertoernooi en stonden zij bovenaan in de competitie. Helaas gooide Corona roet in het eten. Uiteindelijk hebben de jongens dit seizoen sportieve revanche behaald door eerste deel van de competitie/beker overtuigend als eerste te eindigen. 

 

KFC JO14-2 zal in de kerstvakantie  1 uur gratis Leds voetbal gaan spelen in Sporthal de Zien in Uitgeest

 

Bij Leds voetbal worden het veld en de 2 doelen omtrokken door lichtslangen. Elke speler draagt een lichthesje, met led lampjes op de borst en ook de bal is verlicht. Interesse om Ledsvoetbal als team/club activiteit te reserveren, klik dan op onderstaande link voor meer informatie.

Lees hier meer over Leds voetbal als teamactiviteitMis niets van de (technische) ontwikkelingen en activiteiten van de Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de publicaties van de KNVB. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)


«   »