• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Kom ook voetballen bij een club in de Zaanstreek!

Kom ook voetballen bij een club in de Zaanstreek!

Gepubliceerd op 6 april 2022 om 00:33

Heb je altijd willen voetballen, maar kun je geen keuze maken bij welke club?? Voetbal Varia volgt alle clubs in de Zaanstreek qua (technische)ontwikkelingen en activiteiten. De verschillende verslagen kunnen al enigszins een beeld geven van de unieke karakters van de verschillende clubs in de Zaanstreek.

Daarnaast heeft Voetbal Varia zoveel mogelijk directe informatie in een overzicht gezet om je eventueel te helpen. Welke teams hebben de clubs, wat zijn de (contact)gegevens en organiseren ze speciale open trainingen of activiteiten om een keer vrijblijvend kennis te maken? 

Klik hier voor een beschrijving van de clubs
Klik hier voor het voetbalaanbod per club

bv Senioren en/of pupillen en/of meiden en/of 7 tegen 7 op vrijdagavond 

Klik hier voor het voetbalaanbod bij de mini's (tot 7 jaar)?

Waar bevinden de clubs zich en wat zijn de contact/adres gegevens?

 

Alle clubs zijn continu op zoek naar nieuwe leden. Gedurende het seizoen kun je bij (bijna) alle clubs eerst vrijblijvend een proeftraining meedoen.  Soms organiseren clubs ook speciale Open Trainingen en/of Activiteiten. Het is een ideale en vrijblijvende manier om met (het voetballen bij) de club in aanraking te komen. 

Klik hier voor de kalender met Open Trainingen en Activiteiten 

 

 



Mis niets van de (technische) ontwikkelingen en activiteiten van de Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de publicaties van de KNVB. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)


«   »