• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Zaandijk VR (zon) neemt afstand in Super Cup

Zaandijk VR (zon) neemt afstand in Super Cup

Gepubliceerd op 10 mei 2022 om 10:00

De Super Cup bij de vrouwen is tot nu toe vooral een kwestie van stuivertje wisselen en teams die wekelijks aanhaken dan wel (weer) afhaken. Het blijft dus lastig te voorspellen bij de vrouwen, maar Zaandijk VR (zon)  heeft afgelopen weekend niet alleen goede zaken gedaan in de competitie, ook in de Super hebben ze een gaatje naar de concurrenten kunnen slaan.

 

De ploeg, die al de 1e en de 3e Super Cup Periodebal heeft gewonnen, won zondag overtuigend van de grote concurrent Zwanenburg met 3-0. Daarmee zijn ze met nog 6 wedstrijden te gaan koploper in de 3e klasse en hebben ze 2 punten voorsprong op Zwanenburg.  

De concurrenten in de Super Cup, KFC VR (zat) en RCZ verloren ook nog eens ruim dit weekend. KFC VR (zat) ging onderuit in de topper tegen DZS met 4-1 en RCZ verloor van KFC 2 met 4-0. De voorsprong van Zaandijk in het algemeen klassement is nu opgelopen tot +10

 

Bij de heren is RCZ (zat) verrassend de top 3 in de 4e periode binnen gekomen. De ploeg strijd in de 4e klasse tegen directe degradatie en wist zaterdag met 11-2 te winnen van concurrent Westzaan (zat). RCZ heeft door de zege de veilige plek 10 overgenomen van Westzaan.

 

Lees ook: Tussenstand algemeen klassement

Lees ook: Stand periode 5 vrouwen

Lees ook: Stand periode 4 heren

Lees ook: Verslagen van de prijsuitreiking aan de periodewinnaars

Lees ook: Regels en data periodes

 


«   »