Home » Nacompetitie: SVA en Westzaan redden het niet

Nacompetitie: SVA en Westzaan redden het niet

Gepubliceerd op 19 juni 2022 om 17:35

 

Programma zondag

2e / 3e klasse zondag
SVA wist door zwaarbevochten 0-1 overwinning op Grasshoppers de finale te bereiken en daarin moesten ze het opnemen tegen SEW uit Nibbixwoud. Op het complex DZS in Neck kwam de ploeg van Joeri Houniet een slechte start van de wedstrijd niet te boven, al kwamen de Assendelvers nog wel terug tot 1-2. Echter hier bleef het bij, waardoor SVA ook volgend jaar in de 3e klasse zal uitkomen. 

 

3e / 4e klasse zondag
Westzaan speelde in de nacompetitie meteen de finale ronde. Op het veld van Hercules Zaandam was Ankaraspor de tegenstander. In een wedstrijd waarin Westzaan 2x een voorspong nam en een penalty miste in blessuretijd, was de club uit Amsterdam uiteindelijk met 3-2 te sterk. Ook volgend seizoen zullen de Westzaners in de 4e klasse uitkomen.  

 

Klik hier voor de programma's en uitslagen in de nacompetitie

 

Competitie
ADO'20 VR - Saenden VR 0-4 (stand 4e klasse)

 

Uitslagen zaterdag

Fortuna W. (zat) wist de vorige rondes al overtuigend te winnen en ook vanmiddag had de tegenstander niets in te brengen. Voorwaarts U werd op het complex van Eemnes na een 0-3 ruststand uiteindelijk met 0-6 verslagen. Het team van trainer Marcel Blank zal volgend seizoen in de 3e klasse zaterdag spelen en komt daar in eventueel de nieuwe fusieclub ZVC'22 tegen«