• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Activiteiten » Activiteiten Zaanse clubs » Zaterdag oa Pietentraining bij RCZ

Zaterdag oa Pietentraining bij RCZ

Nu er helaas geen competitiewedstrijden zijn, wordt er bij de jeugd van RCZ elke week wel geprobeerd de zaterdag op een creatieve manier in te vullen. Het mixtoernooi voor de hele jeugdafdeling was op zaterdag 14 november al een groot succes en ook de training afgelopen zaterdag van de jeugdteams door hoofdtrainer Harry Volkers en spelers van de zondagselectie werd zeer positief ontvangen. De opkomst was groot en iedereen deed enthousiast mee. RCZ is dan ook blij dat de jeugd ook in deze periode op deze manier bezig en in beweging gehouden kan worden.

 

pietentraining

Ook voor as zaterdag 28 november is er weer een vol programma voor de gehele jeugdafdeling. De J010+JO11+JO12 spelen een onderling toernooi, de JO13/MO13 t/m JO17/MO17, zal naar eigen invulling van de trainers, gaan trainen of onderlinge wedstrijden spelen en de dag wordt afgesloten met een mix-toernooi voor de JO18. 

Helaas kan er dit jaar geen "normaal" Sinterklaasfeest georganiseerd worden, maar voor de RCZ-dwergen, de O07, O08 en O09 wordt er een speciale Pietentraining georganiseerd waarbij er voor iedereen een cadeautje is. 

 

Voor komende wordt er nog gewerkt aan een invulling van het programma op de zaterdag, al zal er zaterdag 5 december bij RCZ geen activiteiten zijn in verband met het Sinterklaasfeest. 

 

(foto website RCZ)


«   »