• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Activiteiten » Activiteiten Zaanse clubs » Kidscamps organiseert voetbaldagen bij voetbalclubs

Kidscamps organiseert voetbaldagen bij voetbalclubs

Kidscamps organiseert al ruim 10 jaar diverse voetbal evenementen bij onder andere voetbalclubs. Oprichter Misha Salden en organisator Nick de Waart hebben het aanbod van Kidscamps met de jaren flink uitgebreid, eerst werden er alleen voetbalweken georganiseerd, maar inmiddels is er in overleg met de voetbalclubs veel meer mogelijk. Van een meerdaagse clinic, een op maat gemaakte voetbalmiddag tot het huren van sport- en spelattributen. Het doel van Kidscamps is in ieder geval in al die jaren wel hetzelfde gebleven, namelijk de kinderen een leuke voetbaldag bezorgen. 

VOETBAlclininc bij Clubs

In de herfstvakantie is er nog een voetbalclinic georganiseerd in samenwerking met SVA. Voor clubs kunnen er meerdere voordelen aan zitten om zo'n voetbalclinic te organiseren op je complex. In overleg neemt Kidscamps eventueel de gehele organisatie op zich, van inschrijving, materialen, vrijwilligers tot aan het regelen van de lunch. De club stelt zijn complex beschikbaar en in "normale tijden" kunnen er ook ouders ontvangen worden in de kantine. Aangezien er ook niet-leden mee kunnen doen aan zo'n dag, is het meteen een mogelijkheid om die voetballers op een positieve manier met de club in contact te laten komen. En voor de eigen leden is ook het weer een leuke activiteit om bezig te blijven op de club in bijvoorbeeld een vakantieperiode.   

FACEBOOKActie

In de aankomende kerstvakantie organiseert Kidscamps dan ook weer meerdere voetbaldagen. Ze worden georganiseerd bij VVH Velserbroek en in de sporthal De Spatter in Wormer. Op beide locaties worden er  3 dagen georganiseerd en elke dag duurt van 9.30 uur tot en met 15.30. Iedereen tussen de 6 en 14 jaar kan zich opgeven voor 1, 2 of 3 dagen. Aan de deelname zijn wel kosten verbonden, maar naast een dag vol voetbalplezier wordt er ook een lunch aangeboden en aan het eind van de voetbalkamp krijgt iedereen een certificaat. Inschrijven kan via de website van Kidscamps

 

Voetbal Varia kan namens Kidscamps 1 gratis deelname van 1 dag aan de voetbaldagen in Sporthal De Spatter verloten. Hou hiervoor de komende dagen de facebookpagina van Voetbal Varia in de gaten.  


«   »