• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Activiteiten » Activiteiten Zaanse clubs » Samenwerking Klimpark Twiske en Voetbal Varia

Samenwerking Klimpark Twiske en Voetbal Varia

Voetbal Varia kan melden dat het per direct een samenwerking is aangegaan met Klimpark Twiske. Voetbal Varia wilt, al dan niet op basis van (andere) clubs, onder andere graag de mogelijkheden op het gebied van bestuur&beleid, clubinkomsten en dus activiteiten onder de aandacht brengen. Het aangaan van dit soort samenwerkingen sluit daar dan ook bij volledig aan.

Een bezoek aan het Klimpark staat garant voor een teamuitje met veel onderling plezier en vooral in deze periode dat het lastig is om de binding met de spelers te houden, zijn zulke activiteiten heel belangrijk. Er is met Rob Broekema van Klimpark Twiske overeengekomen, dat elke voetbalclub, of begeleider van een team zelf via de website van Voetbal Varia met korting een teamuitje kan organiseren bij het Klimpark.

 

Het Klimpark Twiske bestaat uit 7 verschillende routes, waardoor iedereen op zijn of haar niveau kan klimmen. Het is dus voor jong en oud, beginner of gevorderde. Bij elk teamuitje krijgt iedereen van vaste instructrice Cato van Baarsen of van één van de stagiaires duidelijke instructies vooraf en eventueel nog begeleiding bij het klimmen. Iedereen kan dus in teamverband en met veel plezier zijn grenzen komen verleggen, terwijl de veiligheid gewaarborgd is.

 

Ook nu is het Klimpark (rekening houdend met alle regels)  gewoon geopend, dus clubs of teams zouden deze winterstop waarin de trainingen stilleggen en de meeste activiteiten niet door kunnen gaan vanwege alle maatregelen, toch nog een teamuitje kunnen organiseren. Vul het reserveringsformulier in en er zal zsm contact met je opgenomen worden.

 

Hopelijk tot snel bij Klimpark Twiske!

 


«   »