• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Activiteiten » Activiteiten Zaanse clubs » Selectie trainer en spelers trainen jeugd Rood Wit Zaanstad

Selectie trainer en spelers trainen jeugd Rood Wit Zaanstad

Ook deze zaterdag werd er weer volop getraind bij Rood Wit Zaanstad. Onder leiding van selectie trainer Levinho Wijdenbosch en enkele selectie spelers stonden de jeugdteams van de JO08 t/m JO12 op het veld. Na een warming-up met allerlei bal spelletjes, afronden op doel werden de trainingen afgesloten met een partij spel. Ondanks het regenachtige weer, genoten de kinderen in ieder geval weer volop.

Naast de trainingen doordeweeks proberen we wel elke week ook op zaterdag te trainen en 1 keer in de maand houden we een onderling toernooi. Ook gaan we de komende periode toch wat meer op zoek naar afwisseling om de kinderen te blijven prikkelen, zo willen we binnenkort gaan trainen in het Vijfhoekpark en zijn we in gesprek om gebruik te maken van de stormbaan dat naast ons complex ligt.

We merken vooral aan de groep van de JO12 dat ze het nodig hebben om in ieder geval ook op zaterdag bezig te zijn. Ze missen het competitie voetbal, maar ook het naar school gaan afgelopen periode. De kinderen beginnen zich toch een beetje te vervelen. Mede daarom mogen de leden ook eventueel vriendjes en vriendinnetjes meenemen naar de trainingen. Laatste periode heeft dat zelfs tot meerdere nieuwe leden opgeleverd, dus heel langzaam blijven we groeien.

Maar we vinden het wel belangrijk dat iedereen de aandacht krijgt die ze verdienen. Want kinderen lid maken is één ding, je moet dan wel zorgen dat ook de organisatie meegroeit. Het jeugdbestuur is dan ook druk in de weer om (keeper)trainers aan te trekken. Voor nu hebben we er al enkele (keeper)trainers bij en we zijn nog in gesprek met kandidaten voor volgend seizoen. En zo is Rood Wit Zaanstad niet alleen op maar ook naast het veld goed bezig

 

  
«   »