• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Activiteiten » Activiteiten Zaanse clubs » Ga via Voetbal Varia nu ook met korting Footgolfen

Ga via Voetbal Varia nu ook met korting Footgolfen

Als je in maart of april als teamuitje wilt gaan Footgolfen bij Footgolf Nederland, dan kun je nu ook via Voetbal Varia reserveren. Door de samenwerking die Voetbal Varia is aangegaan met Footgolf Nederland, krijg je zelfs een korting van €,2,50 p.p bij een teamuitje.

FOOTGOLF NEDERLAND SPAARNDAM

Footgolf is de leukste combinatie tussen voetbal, golf en midgetgolf. Je speelt Footgolf met je voeten en je probeert de bal in zo min mogelijk schoten, onder, langs en door de diverse obstakels in de Ghole (ipv hole) te krijgen. FOOTgolf Nederland beschikt in Spaarndam over 18 Gholes met een totale lengte van ongeveer 3 kilometer. (on)Bewust en met veel plezier ben je tijdens het FOOTgolfen dus ook nog eens gezond aan het sporten en bewegen. Naast een parcours van 18 Gholes kan er 27 Gholes gespeeld. Normaal is de speelduur van een parcours van 18 Gholes ongeveer 120 minuten. De locatie beschikt ook over een kantine met terras en (als alles het weer toelaat) zijn er ook mogelijkheden om speciale BBQ- of Buffet arrangementen te boeken. 

 

In verband met de Corona maatregelen is de kantine niet geopend. Wel is het mogelijk om eten en drinken af te halen bij een afgifte punt.   

 

Klik hier voor meer informatie over de Footgolf Nederland of over hoe je kunt reserveren.
«   »