• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Activiteiten » Activiteiten Zaanse clubs » Vandaag weer volop activiteiten bij zvv Zaandijk

Vandaag weer volop activiteiten bij zvv Zaandijk

Het was ook vandaag weer druk op het complex van zvv Zaandijk. Net als elke week stonden er bij de jeugd weer diverse activiteiten op het programma. Trainer/technisch coördinator Gert Jan Olie: "het blijft belangrijk om met de kinderen bezig te houden en gelukkig hebben we bij zvv Zaandijk een grote groep trainers en/of vrijwilligers die wekelijks wel een wedstrijd, een toernooi of een andere activiteit organiseren.

Zo speelden vanmorgen vroeg de jongsten onderlinge wedstrijdjes en had de MO13 + O15-2 een onderling toernooi. Maar we proberen deze periode ook al enigszins te gebruiken als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zo ging de O11 en O12 namelijk oefenen op een groot veld. Je merkt dan toch dat zo'n groot veld voor de meesten nog heel erg wennen is, dus dan zijn dit soort oefenwedstrijden ideaal om er in het nieuwe wel klaar voor te zijn als ze de overstap naar de JO13 maken."

 

In het begin van de middag worden er nog 2 oefenwedstrijden gespeeld. Terwijl de JO15-1 en JO16-1 een mix-wedstrijd spelen op het B-veld, neemt het team van Gert Jan, de JO17-1 het op tegen de JO19-1. In een leuke wedstrijd geeft de JO17-1 meer dan goed tegenstand en bij fases is het voetballend gezien zeker niet minder. De JO19-1 wordt dan ook door het spel van de JO17-1 echt gedwongen de volle 100% te geven. Het krachtsverschil is uiteindelijk nog wel doorslaggevend (4-1 overwinning JO19), maar naast dat het sowieso gewoon weer fijn was om te voetballen, was het zeker een leerzame ervaring voor de spelers en trainers. 

      

Overigens werd er vandaag niet alleen volop gevoetbald of getraind, ook was er weer een groep vrijwilligers druk bezig met de overkapping op het terras voor de kantine. De laatste periode is de groep wel bijna elke zaterdag bij elkaar gekomen om de overkapping te plaatsen. Het resultaat is inmiddels zichtbaar en het is zeker een prachtige toevoeging geworden op het complex. Hopelijk kan er straks niet alleen weer gevoetbald worden tegen andere clubs, maar mogen de toeschouwers snel gebruik maken van het overdekte terras.

 

Later op de middag staat er nog wedstrijd gepland tussen de JO19-2 en de ZM2 en daarmee komt dan weer een einde aan een voetbaldag bij zvv Zaandijk, op naar de volgende....   

    

 

    Mis niets en doe eventueel inspiratie op van de activiteiten bij de (andere) Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de (team)uitjes die je via Voetbal Varia met korting kunt boeken. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia
    «   »