• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Activiteiten » Activiteiten Zaanse clubs » Geslaagd CL Toernooi jongste jeugd Hercules-Zaandam

Geslaagd CL Toernooi jongste jeugd Hercules-Zaandam

Vorige week zaterdag kroop de jongste jeugd van Hercules-Zaandam voor de eerste keer voor even in de huid van hun grote helden.  Trainer/coördinator Toon Nugter had namelijk samen met de andere trainers en een groep vrijwilligers een Champions League toernooi georganiseerd. Met team namen als oa FC Barcelona, Chelsea, PSG en Ajax voelden de kinderen zich dus heel even als Messi, Ziyech, Tadic en Mbappé.

 

Maar liefst 10 teams speelden vorige week zaterdag op het complex van Hercules-Zaandam de voorronden. De kids waren bloed fanatiek en genoten ook dit keer weer volop van de wedstrijdjes. Na een spannende ochtend waren in ieder geval de wedstrijden bekend voor de vervolgronden die gisteren gespeeld werden. De kinderen konden een week fanatiek trainen en ook gisteren was het voor trainers / organisatoren weer genieten om de kinderen zo enthousiast te zien spelen. Uiteindelijk was Juventus, met onder andere de Ligt en Ronaldo in de basis, de terechte winnaar van het succesvolle toernooi!

 

Hopelijk komen er nog wedstrijden tegen andere clubs, maar hoewel de wekelijkse potjes voetbal onderling veel goedmaken was dit toernooi gezien de reacties van de kinderen zeer geslaagd!  

 

(bron/foto's Hercules-Zaandam)


    Mis niets en doe eventueel inspiratie op van de activiteiten bij de (andere) Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de (team)uitjes die je via Voetbal Varia met korting kunt boeken. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia
    «   »