• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Activiteiten » Activiteiten Zaanse clubs » Vriendinnendagen bij Saenden

Vriendinnendagen bij Saenden

Saenden heeft meerdere teams in haar meiden en dames afdeling en is voor volgend seizoen nog op zoek naar nieuwe leden om bij de club te komen spelen. Saenden organiseert daarom dinsdag 18 mei en woensdag 19 mei een speciale Vriendinnendag.

Alle speelsters worden opgeroepen een vriendin, buurmeisje, klasgenoot of nichtje die graag willen gaan voetballen mee te nemen om gezellig samen te trainen. Op dinsdagavond van 18.45 uur tot 20.00 uur is de training voor meiden vanaf 12 jaar tot en met 16 jaar en op woensdagmiddag is de training voor de meiden vanaf 8 jaar tot en met 11 jaar. De training duurt dan van 16.45 uur tot 18.00 uur. Bij de club kunnen er voor de training eventueel voetbalschoenen geleend worden.


Mocht je graag willen komen trainen, maar je kunt deze dagen niet dan is het altijd mogelijk om in overleg op een andere trainingsdag langs te komen.

 

Je vindt hier meer informatie over de Vriendinnendagen bij Saenden 

 

Nieuw op Voetbal Varia: kalender met oa de activiteiten van de clubs in de Zaanstreek

 

(foto Saenden)


Mis niets van de activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de  Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de berichten vanuit de KNVB over de Corona of volgend seizoen. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »