• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Activiteiten » Activiteiten Zaanse clubs » Geslaagde Zeskamp bovenbouw RCZ

Geslaagde Zeskamp bovenbouw RCZ

Als slot van twee dagen vol met activiteiten stond er vanmiddag een Zeskamp voor de spelers en speelsters van RCZ gepland. Maar liefst 80 jongens en meiden van de JO14 tot en met J018 + MO15 en MO17 hadden zich uiteindelijk voor dit evenement aangemeld. Zo stond er onder andere Voetvolley, Archery Tag, Bubble voetbal en een stormbaan op het programma. Het was voor de spelers en speelsters niet alleen leuk om te doen, maar er werd door de opdrachten meteen flink ook gewerkt aan de teambuilding. 

 

De activiteiten stonden onder leiding van de begeleiders van TC-Sports die de Zeskamp voor RCZ organiseerde. Sven Talsma van TC-Sports: "we organiseren al enkele jaren evenementen voor de jeugd van RCZ en dat is altijd een groot succes. De vorige keer gingen we bijvoorbeeld ook nog suppen in de naastgelegen sloot. Voor ons is het in ieder geval erg leuk om hier te komen. De opkomst is altijd goed, de leden zijn enthousiast en we kunnen altijd rekenen op de medewerking van een flink aantal vrijwilligers van de club." 

 

De evenementen commissie kon dan ook vol tevredenheid terugkijken op vandaag en gisteren. 

 

Nieuw op Voetbal Varia: kalender met oa de activiteiten van de clubs in de Zaanstreek

 

(foto's met toestemming RCZ)


Mis niets van de activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de  Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de berichten vanuit de KNVB over de Corona of volgend seizoen. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »