• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Activiteiten » Activiteiten Zaanse clubs » 13 en 15 augustus Groote Koogsche Toernooi KFC

13 en 15 augustus Groote Koogsche Toernooi KFC

KFC maakt met veel trots bekend dat ook komend seizoen het Groote Koogsche All-bouw toernooi weer op de agenda staat. Vrijdag 13 augustus en zondag 15 augustus zullen naast de gastheer de volgende clubs deelnemen: vv Assendelft, vvv Westzaan, Saenden, SVA Assendelft, Sporting Krommenie zvv Zaandijk en titelverdediger WSV'30 deelnemen.

 

WSV'30 won vorig seizoen het Toernooi, dat door de corona maatregelen in afgeslankte vorm gespeeld werd, door in de finale SVA Assendelft penalties te verslaan. Saneden werd uiteindelijk derde door een 2-0 overwinning op KFC. Komende editie heeft gelukkig weer de oorspronkelijke opzet met 8 deelnemende teams. Op vrijdagavond zal er in 2 poules van 4 teams gespeeld worden en op zondag volgen dan de finalewedstrijden. 

 

Het toernooi staat niet alleen bekend om de alle Zaanse talenten aan het werk te kunnen zien, maar ook om de gezelligheid rondom de wedstrijden. KFC kijkt er in ieder geval er weer enorm naar uit om alle voetballers en bezoekers op haar complex te kunnen begroeten om er samen weer een sportieve en gezellige editie van te maken. 

 

Nieuw: kalender met activiteiten / toernooien Zaanse voetbalclubs en belangrijke data KNVB 


Mis niets en doe eventueel inspiratie op van de activiteiten bij de (andere) Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de (team)uitjes die je via Voetbal Varia met korting kunt boeken. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »