• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Activiteiten » Activiteiten Zaanse clubs » Voetvolley Toernooi Fortuna Wormerveer

Voetvolley Toernooi Fortuna Wormerveer

Vooral voor de senioren teams is het door de corona maatregelen een seizoen geworden waarin weinig gevoetbald of zelfs getraind is. Door de (aangekondigde) versoepelingen van de laatste weken lijkt er de komende periode iets meer mogelijk, al zal het qua voetballen tegen andere clubs toch meer naar volgend seizoen gekeken worden. Fortuna Wormerveer wil toch graag het verenigingsgevoel bij de senioren team terug brengen en daarom organiseren zij zaterdag 29 mei vanaf 14 uur  een Voetvolley Toernooi voor alle senioren teams.

 

Volgens de organisatie moet het mogelijk zijn om een dergelijk toernooi te spelen, mits iedereen zich houdt aan de geldende corona maatregelen. De reacties vanuit de diverse senioren team zijn in ieder geval positief, dus er wordt een grote opkomst verwacht. Op 9 velden zullen er teams van 3 á 4 spelers gaan strijden om de Voetvolley titel, maar het belangrijkste blijft volgens de organisatie dat iedereen as zaterdag plezier heeft, iedereen elkaar weer (na een lange periode) kan zien en misschien wordt daarnaast de techniek ook weer enigszins opgehaald.

 

Nieuw: kalender met activiteiten / toernooien Zaanse voetbalclubs en belangrijke data KNVB 


Mis niets en doe eventueel inspiratie op van de activiteiten bij de (andere) Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de (team)uitjes die je via Voetbal Varia met korting kunt boeken. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »