• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Activiteiten » Activiteiten Zaanse clubs » Blauw Wit W. wandelt (weer) het weekend in

Blauw Wit W. wandelt (weer) het weekend in

Sinds dit seizoen is het ook mogelijk om bij Blauw Wit W gezamenlijk het weekend in te wandelen. Om het clubgevoel onder de Blauw Witters nog verder te vergoten, werd er op 11 september 2020 de eerste wandeltocht verlopen. Na enkele wandeltochten op vrijdagavond, gooide de corona maatregelen helaas roet in het eten en was de wandeltocht begin oktober voorlopig de laatste. 

 

Maar het goede nieuws is dat de wandel groep sinds vorige week weer actief is. Maar liefst 14 wandelaars stapten van West-Knollendam, Wormerveer richting Wormer. Om vervolgens via Wormerveer over het schelpenpad langs de Vaart naar Molletjesveer weer aan te komen op de parkeerplaats bij het gravelveld. Elke keer wordt er in principe een andere route gelopen en tot nu toe zijn de afstanden steeds tussen ongeveer 6 en ongeveer 9 kilometer geweest.  

 

Het is de bedoeling dat de Wandelgroep van Blauw Wit om de week gaat wandelen en de volgende keer is op vrijdag 11 juni. Er is zeker nog ruimte voor nieuwe wandelaars, op de facebookpagina van Blauw Wit W. staat er meer informatie over hoe je kunt aanmelden.  

 

Nieuw: kalender met activiteiten / toernooien Zaanse voetbalclubs en belangrijke data KNVB 

 

(bron Blauw Wit, foto met toestemming gedeeld)


Mis niets en doe eventueel inspiratie op van de activiteiten bij de (andere) Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de (team)uitjes die je via Voetbal Varia met korting kunt boeken. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »