• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Activiteiten » Activiteiten Zaanse clubs » Laatste Afsluitdag voor jongste jeugd vv Assendelft groot succes

Laatste Afsluitdag voor jongste jeugd vv Assendelft groot succes

Hoewel er volgende week nog één ronde voor de Regio Cup gepeeld moet worden, werd vandaag de derde en laatste Afsluitdag voor de jeugd bij vv Assendelft georganiseerd. De spelers en speelsters van de Rovers tot en met de O10 kwamen vanmiddag op het complex bij elkaar. 

 

Op het veld van vv Assendelft waren er allerlei (voetbal)spelletjes voor de kinderen uitgezet. Met heel veel plezier en enthousiasme werden er onder andere estafette-spelletjes, Archery-tag en met Nerfguns gespeeld. Nadat iedereen zich uitgeleefd had, konden de kinderen aanschuiven voor een weer een heerlijke BBQ.  

 

Mede door de hulp van de vele vrijwilligers werd de derde Afsluitdag, net als de eerdere Afsluitdagen van de O16 tot en met de O19, en de O11 tot en met de O15 weer een groot succes!

 

Nieuw: kalender met activiteiten / toernooien Zaanse voetbalclubs en belangrijke data KNVB 

 

(foto's vv Assendelft aangeleverd)


Mis niets en doe eventueel inspiratie op van de activiteiten bij de (andere) Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de (team)uitjes die je via Voetbal Varia met korting kunt boeken. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »