• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Activiteiten » Activiteiten Zaanse clubs » Trainers / vrijwilligers onderbouw zvv Zaandijk sluiten af met BBQ

Trainers / vrijwilligers onderbouw zvv Zaandijk sluiten af met BBQ

Gistermiddag sloot zvv Zaandijk het seizoen af met de vrijwilligers en trainers bij de onderbouw. Technisch coördinator Gert Jan Olie en jeugdvoorzitter Patrick Leering organiseerden een gezellige BBQ + borrel voor iedereen en hadden ook nog een aandenken aan het seizoen geregeld. Gert Jan Olie: "Het afgelopen seizoen heeft heel veel gevraagd van onze trainers en vrijwilligers. Het steeds verlengen van de corona maatregelen en de blijvende onzekerheid of er nog gevoetbald kon worden, maakten het er niet makkelijker op voor iedereen.

Maar de groep trainers en vrijwilligers slaagden er elke keer weer in om iedereen enthousiast te krijgen en te houden. De trainingen bleven goed bezocht en op de zaterdagen werden er elke week wel oefenwedstrijden, toernooitjes of andere activiteiten georganiseerd. Maar uiteindelijk gaat er toch niets boven het voetballen tegen andere clubs, dus het was heerlijk om de afgelopen weken toch nog voor het "echie" te kunnen spelen. 

 

We wilden de trainers en vrijwilligers met deze BBQ dan ook bedanken voor hun inzet en betrokkenheid afgelopen seizoen. En ook al hebben we enorm zin om in het nieuwe seizoen er weer met z'n allen tegen aan te gaan, eerst gaan we genieten van een welverdiende zomerstop."

 

Lees ook : programma Zaanstad Cup 6 juli t/m 10 juli

 

(foto's / info aangeleverd zvv Zaandijk)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de berichten van de KNVB over de Corona of volgend seizoen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »