• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Activiteiten » Activiteiten Zaanse clubs » 27 en 29 augustus Koppiebar Toernooi vv Assendelft

27 en 29 augustus Koppiebar Toernooi vv Assendelft

Op vrijdag 27- en zondag 29 augustus wordt op het complex van vv Assendelft het traditionele Koppiebar Toernooi gespeeld ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Vorig jaar kon het toernooi door de corona helaas niet door gaan, voor dit jaar heeft de organisatie voor de tweede keer liefst zes deelnemende clubs vastgelegd. Naast gastheer vv Assendelft doen Sporting Krommenie, Saenden, KFC, SVA en ODIN'59 2 mee 

 

Qua niveau zullen de teams elkaar weinig ontlopen en het zal moeten blijken hoe de teams zich hebben ontwikkeld en of zij zich staande hebben gehouden in de afgelopen corona periode. Deze zes teams strijden met elkaar om de eer en om de Koppiebar bokaal 2021 te winnen. 

Het programma voor de wedstrijden op vrijdagavond 27 augustus aanvang 19:30 uur is:

  • Assendelft- SVA
  • KFC- Sporting Krommenie
  • Saenden- ODIN’59 2

Na deze wedstrijden is in de Kantine “de Delfthoek” D.J. Han Holland present voor de sfeer en muziek.

 

Zondag 29 augustus om 13:30 uur worden de finalewedstrijden en verliezersronde tegelijk gespeeld. Na afloop van de finalewedstrijden is er de prijsuitreiking en is er live muziek met "Acoustic Twins"

 

In het bijprogramma op zondag spelen om 11:00 uur de dames van vv Assendelft en Saenden tegen elkaar. Daarna is er om 12:30 uur een demonstratie wedstrijd van het Walking Football team en om 14:00 uur speelt  vv Assendelft 4 nog tegen Sporting Krommenie 4.

 

Lees ook: programma oefenwedstrijden en toernooien heren en vrouwen selecties Zaanse clubs

Lees ook: Walking Football weer gestart bij vv Assendelft


Mis niets van de (technische) ontwikkelingen of andere nieuwsberichten bij/voor de (andere) Zaanse voetbalclubs Blijf ook op de hoogte van de berichtgevingen van de KNVB . Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »