• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Activiteiten » Activiteiten Zaanse clubs » Indelingen Jongsenioren Competitie bekend

Indelingen Jongsenioren Competitie bekend

Komend seizoen wordt alweer de tiende Univé Jongsenioren competitie gespeeld, dat georganiseerd wordt door de Stichting Jongsenioren Competitie. De competitie is inmiddels een begrip in meerdere regio’s van Noord-Holland. Het aantal deelnemende verenigingen is het komende seizoen wederom 32. Er zijn in poule A twee groepen van 8 verenigingen en in poule B twee groepen van 8 verenigingen. 

 

Uit de Zaanstreek doen er deze editie  6 clubs mee. In poule A zijn Fortuna Wormerveer en KFC ingedeeld en in poule B zijn vv Assendelft, WSV'30, Sporting Krommenie en SVA vertegenwoordigd 

 

Het deelnemersveld is in ieder geval sterk, met meerdere verenigingen die ook een Onder21/23 team in de reguliere KNVB competitie hebben ingeschreven. Het zorgt voor een interessant en hoog niveau voor de competitie. De organisatie hoopt dan ook op een sportieve en spannende competitie waarbij vele jonge spelers kansen krijgen om te ruiken aan het spelen op een hoger niveau. 

 

De wedstrijden worden begeleid door het “Univé Scheidsrechterteam”. Net als vorig seizoen wordt er in Poule A met neutrale scheidsrechtertrio’s gewerkt en in Poule B met alleen een neutrale scheidsrechter.

 

Eind september is de eerste speelronde en vervolgens volgt er elke maand 1 speelronde. Na 7 speelrondes zal er in maart een eind klassement opgemaakt worden, waarna er in april nog de finale wedstrijden (nr 1 groep 1 tegen nr 1 groep 2) volgen om de algehele poule A en de algehele poule B kampioen te bepalen.

Programma's poule A - Programma's poule B

 

De winnaar van de Finale in zowel de A-poule als de B-poule ontvangt de “Kampioensschaal” maar tevens een waarde cheque van € 250,-- (cataloguswaarde) aangeboden door JAKO.

 

Lees ook: Xander Salden over deelname KFC aan Jongsenioren Competitie

Lees ook: SVA trainer Jouri Houniet vindt het jammer dat Jongsenioren Competitie niet meer wordt hervat

 

Meer informatie over de competitie is te vinden op jongseniorencompetitie.nl

Poule A groep 1
AFC'34
LSVV
Olympia Haarlem
Fortuna Wormerveer
SVW'27
Odin'59
KFC
Kolping Boys
Poule A groep 2
WV-HEDW
SDZ
sv Oudekerk
sv Hillegom
Pancratius
Zeeburgia
De Dijk
Hilversum
Poule B groep 1
Bergen
Meervogels'31
Vitesse'22
vv Assendelft
SVA
WSV'30
Sporting Krommenie
FC Purmerend
Poule B groep 2
Victoria O
VVS'46
Alcmaria Victrix
Zeevogels
DTS
KSV Heerhugowaard
Alkmaarsche Boys
Vrone

Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de berichten van de KNVB?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »