• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Activiteiten » Activiteiten Zaanse clubs » 19 t/m 22 augustus Freek Hypotheek Toernooi WSV'30

19 t/m 22 augustus Freek Hypotheek Toernooi WSV'30

Zoals het er nu uitziet kan er komend seizoen weer lekker gevoetbald worden en hebben we hopelijk alle Covid perikelen achter ons gelaten. Bij WSV'30 zal er gestart worden  met het traditionele Freek Hypotheek toernooi voor 1e en 2e teams. Vanzelfsprekend volgt de organisatie alle RIVM richtlijnen en verzekeren ze iedereen van een veilig toernooi!

 

Een lange traditie wordt hiermee voortgezet en WSV'30 is verheugd dat ze wederom een aantrekkelijk toernooi kunnen organiseren voor de 1e en 2e teams.
De deelnemende teams zijn dit jaar Zaandijk, Saenden, KFC, Sporting Krommenie, SVA en natuurlijk gastheer WSV’30. Bijzonder is dat dit jaar het nieuwe WSV Zaterdag 1 meedoet met het toernooi van de 2e zondag teams. Door de grote aanwas van senioren bij WSV, mede vanuit de eigen jeugdafdeling, heeft de club naast de 9 senioren zondag teams, nu ook een zaterdagafdeling met 3 teams opgericht om ook in deze behoefte te kunnen voldoen.


De toernooicommissie is er van overtuigd dat ook dit jaar er weer aansprekende teams meedoen hebben en dat het een spannend toernooi zal gaan worden. Het wedstrijdschema is zoals gebruikelijk op donderdag, vrijdag en zondag (19 augustus t/m 22 augustus). De 2e teams + het zaterdag team spelen zowel op donderdag als op zondag 2 poule wedstrijden, waarna de eindstand (dus na 4 wedstrijden) wordt opgemaakt. De wedstrijden duren 45 minuten.

De 1e teams spelen op vrijdag de eerste wedstrijd (90 minuten) en op zondag worden dan de finale en de strijd om de 3e/4e plek gespeeld. De winnaars en de verliezer van de vrijdagwedstrijden spelen dan tegen elkaar om de eindstand te bepalen

 

De organisatie en de sponsor zien in ieder geval uit naar een gezellige en vooral sportieve happening. 

Klik hier voor het programma van het toernooi

 

Lees ook: programma oefenwedstrijden en toernooien heren en vrouwen selecties  Zaanse clubs

 


Mis niets van de (technische) ontwikkelingen of andere nieuwsberichten bij/voor de (andere) Zaanse voetbalclubs Blijf ook op de hoogte van de berichtgevingen van de KNVB . Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »