• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Activiteiten » Activiteiten Zaanse clubs » 18 en 19 september mini-camping Saenden

18 en 19 september mini-camping Saenden

Het jeugdbestuur van Saenden vindt het jammer dat ze de laatste periode door Corona niet alles hebben kunnen organiseren wat er eigenlijk in de planning stond. Maar in plaats van in beperkingen te denken, zijn ze juist continu op zoek naar alternatieven en die hebben ze ook nu weer gevonden. Voor de kinderen vanaf JO8 tot en met JO13 organiseert Saenden het komende weekend de Saenden Camping!

 

Vanaf 15 uur zijn de kinderen welkom op het eigen complex en er staat ze een heel programma te wachten. Er worden diverse (voetbal)spelletjes gespeeld en ook staat er voor iedereen weer een BBQ klaar. 's Avonds volgt er nog een disco en uiteraard mag de Vossenjacht niet ontbreken. De activiteiten commissie heeft er in ieder geval alles aan gedaan om voor een leuk programma te zorgen.  Zondag ochtend, wordt er na waarschijnlijk een krot nachtje, onder andere nog met elkaar ontbeten en om 10 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden door de ouders.

 

Jeugdbestuurslid Vanessa Mooij: "Normaal gesproken gaan we elk jaar met de hele jeugd op een meerdaagse kamp, waren we dan allerlei activiteiten organiseren. Dat is inmiddels echt een Saenden-traditie waar niet alleen de jeugd naar uit kijkt, maar ook de begeleiding. Helaas heeft dat nu al 2x niet door kunnen gaan, deze mini-camping is dan ook een mooi alternatief en leuk voorproefje als we straks weer wel met z'n allen weg kunnen."

 

Lees ook: organiseer als teamuitje een Bootcamp / Zeskamp, ga Footgolfen of bezoek het Klimpark / de Voetbalfabriek  

 Mis niets van de (technische) ontwikkelingen en activiteiten van de Zaanse voetbalclubs. Blijf ook op de hoogte van de publicaties van de KNVB. Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)


«   »