• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Activiteiten » Activiteiten Zaanse clubs » Koningsnacht Darttoernooi bij Blauw Wit W.

Koningsnacht Darttoernooi bij Blauw Wit W.

Dinsdagavond werd er bij Blauw Wit W. eindelijk weer het traditionele Koningsnacht Dartstoernooi gespeeld. Nadat het enkel jaren niet door kon gaan, stond er deze editie een Koppeltoernooi op het programma.

 

Vanaf 19.30 uur kwamen er maar liefst 15 koppels de hele avond in actie. Er werd gestart in 3 poules van 5 koppels, waarbij iedereen 1 keer tegen elkaar speelden. De nummer 1 en 2 van elke poule en de 2 beste nummers 3 gingen door naar de kwart finale van de winnaars route en de overige koppels kwamen in de verliezersroute terecht.

 

De finale in de verliezersroute ging uiteindelijk tussen Marc Bootsman / Roland Bootsman en Sander Bootsman / Stefan van Eerde, waarbij het eerste koppel met 2-1 revanche nam voor het eerdere verlies in de poulefase.

 

De uiteindelijke winst in de winnaarsroute ging tussen Jeffrey van Galen / Roy de Saegher en Dennis van Houten / Marco Zuidam. Het laatste koppel begon met 2 nederlagen in de poulefase nog stroef aan het Toernooi, maar waren daarna onverslaanbaar.  Met een 1-3 winst in de finale wisten ze deze editie van het Blauw Wit W. Koningsnacht Darttoernooi te winnen


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »