• Informatief
  • Ondersteunend

Bij Leds Voetbal worden het veld en de 2 doelen volledig omtrokken door lichtslangen met duizenden lampjes. Deze verlichting is gewoon aan te sluiten op 230V netstroom. De 2 teams, rood en wit, zijn ook eenvoudig te herkennen. Elke speler draagt een speciaal gemaakt lichthesje, met 4 led lampjes op de borst en 4 led lampjes op de rug.  Ook de bal wordt met led verlicht.

 

Leds Voetbal kan je gewoon op een (kunstgras) voetbalveld maar ook indoor spelen. De spelregels wijken niet af van een reguliere voetbalwedstrijd. Afhankelijk van de leeftijd wordt er 5-5 t/m 8-8 gespeeld.

Afmeting speelveld

Voor toernooi avonden is gebleken dat 25x40m gemiddeld genomen het meest geschikte formaat is voor alle leeftijden. Andere veldafmetingen zijn eventueel in overleg mogelijk. In de zaal hangt het formaat van het veld voornamelijk af van de beschikbare ruimte.

Weersomstandigheden

Leds Voetbal kan alleen gespeeld worden bij droog weer. Wind, vorst of mist zijn geen beperkingen. Maar bij regen, hagel of sneeuw, kan er niet gespeeld worden. 

Kosten

• 1 Speelbox kost 275,- per dagdeel, maximaal 4 uur speeltijd*
Incl. transport & montage

• 2 Speelboxen kost 500,- per dagdeel, maximaal 4 uur speeltijd*
Incl. transport & montage**

Wil je de speelboxen langer dan 1 dag huren? Geen probleem, dan maken wij hierover een prijsafspraak.
Meer dan 2 Speelboxen huren? Dat kan uiteraard ook in overleg.

* Buiten Noord-Holland, minimale afname van 2 speelboxen.
** Buiten Noord-Holland komt er 75,- transporttoeslag bij.

Alle genoemde bedragen zijn ex. btw 

 

Inhoud van 1 Speelbox
 1 Leds Voetbalveld van 25×40 meter
 9 rode hesjes en 9 witte hesjes.
 1 Oranje ledvoetbal
 1 Gebruiksaanwijzing

 

Wil je een speelbox reserveren of heb je nog vragen over Leds voetbal? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in. Leds Voetbal! neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 


Leds Voetbal!

Aan de Krommesloot 11

1911 LT Uitgeest