• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Activiteiten » Teamactiviteiten Regio » Scooter Experience

Scooter Experience is een leuk dagje uit, waarbij je met elektrische scooters door een prachtig Nederlands gebied rijdt, vlak boven Amsterdam (Waterland en Zaanstreek). Wij hebben choppers, vespas en retro scooters. Elektrisch rijden is geweldig: het is relaxed, het is stil, heel makkelijk (iedereen kan het), het is schoon en zeer comfortabel.

 

Scooter Routes en Arrangementen

We hebben verschillende routes van 40 tot 75 km, die je op het startpunt in Landsmeer mee krijgt. Daarnaast is het ook mogelijk complete arrangementen te boeken. Ideaal voor een geslaagd teamuitje!

 

Scooter Dagtocht

Als je bij ons een scooter huurt, heb je een compleet verzorgd dagje toeren op de scooter. Welke route je ook kiest je komt altijd langs allerlei bezienswaardigheden, diverse mogelijkheden en je rijdt door prachtige natuur. De diverse routes gaan over houten bruggetjes, via slingerweggetjes door oer-Hollandse dorpjes, langs dijken, meren en oude molens. En stop bij gezellige terrasjes in Volendam, Edam, Monnickendam of een bezoek aan de Zaanse Schans.

 

Heb jij interesse en/of vragen over één van de de routes of arrangementen? Neem dan vrijblijvend contact met Scooter Experience op door onderstaand formulier in te vullen. Scooter Experience neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 


Scooter Experience

Noordeinde 54A

1121 AE Landsmeer