• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Activiteiten » Teamactiviteiten Regio » Voetbalfabriek

Door de samenwerking van Voetbal Varia met de Voetbalfabriek is het voor clubs en/of begeleiders van teams mogelijk om met 25% korting te reserveren.

 

Dit geldt voor de volgende  teamuitjes:

tot 18 jaar          normaal € 17,50 p.p.

volwassenen     normaal € 22,50 p.p

Beide arrangementen zijn voor 90 minuten en normaal gesproken krijgt iedereen na afloop patat + snack + limonade (tot 18) of drankje. Het drinken en eten kan door de Corona-maatregelen afwijken. 

  

Ga voor een reservering van een teamuitje naar de website van de Voetbalfabriek en vul bij het reserveren in de "opmerkingen-ruimte" de (huidige) code: "Voetbal Varia" in en dan wordt je korting verrekend.

 

De Voetbalfabriek

Voetbal, dat is waar het om draait bij De Voetbalfabriek. Een unieke indoor locatie in Almere Haven waar je verschillende gave voetbalactiviteiten kan doen. Jong en oud kan zich hier helemaal uitleven. Een waanzinnig gaaf nieuw concept waar je op een afwisselende manier met voetbal bezig bent. Techniek, gevoel, kracht, competitie en plezier……. alles komt samen. Hier worden voetbalherinneringen gemaakt. Eenmaal binnen mag je 90 minuten gebruik maken van alle activiteiten. Wij hebben de locatie verdeeld in 3 ‘velden’. Veld 1: Voetgolf. Veld 2: Voetbalpool, snelheidsmeter, gatendoek, voetbaldarts. Veld 3: Voetbalkooi, panna, voetbaltennis, teqball. Je krijgt 30 minuten de tijd per veld, dus op deze manier maak je een mooi rondje langs de velden.Tussendoor kan je genieten van stoere graffitti’s, tafelvoetbal, voetbalbeelden op tv en na afloop van verschillende drankjes en snacks in onze sportkantine. Er is één groot gevaar: het is verslavend.

Kom snel je skills laten zien!


De Voetbalfabriek

De Steiger 100A

1351 AJ Almere