Gericht op Zaanse clubs maar informatief en inspirerend voor alle clubs, vrijwilligers en voetballiefhebbers

Home » Activiteiten » Ga met korting naar Klimpark Twiske of naar de Voetbalfabriek

Ga met korting naar Klimpark Twiske of naar de Voetbalfabriek

Voetbal Varia is diverse samenwerkingen aangegaan, waardoor clubs en/of teams via deze website met korting een teamuitje kunnen organiseren. Normaal gesproken is er een keuze uit Footgolf NederlandKlimpark Twiske en de Voetbalfabriek. Helaas is door de corona maatregelen Footgolf Nederland gesloten en is het bij de Voetbalfabriek op dit moment alleen mogelijk om gezinsuitjes te boeken. Maar ook voor deze gezinsuitjes geldt de korting als je via deze website boekt.

 

KLIMPARK TWISKE OOSTZAAN

Het Twiske is een rijk bosperceel en het Klimpark biedt een unieke beleving voor alle  teams en zetten alle zintuigen van de spelers en begeleiders op scherp. Het bos is en blijft de baas, maar in balans met de plek daagt het Klimpark iedereen, jong en oud, beginner of gevorderde, en alles daar tussenin, uit om te klimmen en de grenzen te verleggen. Er zijn 7 verschillende klimroutes, waardoor iedereen op zijn of haar niveau kan klimmen en de veiligheid wordt geborgd. Klik hier voor meer informatie om reserveren 

 

DE VOETBALFABRIEK

Voetbal, dat is waar het om draait bij De Voetbalfabriek. Een unieke indoor locatie in Almere Haven waar je verschillende gave voetbalactiviteiten kan doen. Jong en oud kan zich hier helemaal uitleven. Een waanzinnig gaaf nieuw concept waar je op een afwisselende manier met voetbal bezig bent. Techniek, gevoel, kracht, competitie en plezier……. alles komt samen. Hier worden voetbalherinneringen gemaakt. Eenmaal binnen mag je 90 minuten gebruik maken van alle activiteiten. Wij hebben de locatie verdeeld in 3 ‘velden’. Veld 1: Voetgolf. Veld 2: Voetbalpool, snelheidsmeter, gatendoek, voetbaldarts. Veld 3: Voetbalkooi, panna, voetbaltennis, teqball. Je krijgt 30 minuten de tijd per veld, dus op deze manier maak je een mooi rondje langs de velden.Tussendoor kan je genieten van stoere graffitti’s, tafelvoetbal, voetbalbeelden op tv. Klik hier voor meer informatie om reserveren «   »