Webinar KNVB over Ledenwerving en info Oranjefestival

De instroom van nieuwe leden vormt de basis van elke amateurvereniging. Maar hoe werf je nieuwe leden? En hoe kan de KNVB hierbij helpen? Om deze vragen te beantwoorden en hierover in gesprek te gaan organiseert de KNVB op donderdagavond 18 maart 19.00 uur een webinar over ledenwerving. Tijdens het webinar worden tips en tricks over ledenwerving gedeeld. Daarnaast geeft de KNVB meer informatie over hoe je als vereniging een Oranjefestival voor je huidige leden en hopelijk toekomstige nieuwe leden kan organiseren.

Lees meer »

Webinar KNVB over Kaderbeleid: begeleiden en opleiden

In Nederland begeleiden maar liefst 70.000 trainers een jeugdteam. Zij hebben een grote invloed op het plezier en de ontwikkeling van meer dan 500.000 jeugdspelers en –speelsters. Daarbij dragen ze in belangrijke mate bij aan een veilige sportomgeving. In de webinar 'Kaderbeleid: Begeleiden & Opleiden' op 9 maart krijgen verenigingen handvatten hoe zij de trainers kunnen begeleiden en opleiden, zodat ze hun werkzaamheden op de best mogelijke manier kunnen invullen. De webinar, die om 18.30 uur start, staat onder leiding van Erik Nijssen & Erik Treling (Voetbalontwikkeling KNVB) en duurt ongeveer 1 uur.

Lees meer »

Jeugdtrainers Assendelft krijgen demontsratie training Alex Geernaert

Zaterdag stond bij vv Assendelft in teken van de jeugdtrainers van de club en kregen zij een demonstratie training van de huidige hoofdtrainer Alex Geernaert. Trainer van het tweede elftal en Technisch Coördinator bij de jeugd Marco van Biljouw: "we hebben bij vv Assendelft veel jonge en/of onervaren trainers. De meesten spelen hier ook in de selectie of in de JO19, dus qua binding met de club is dat een ideale situatie. Aangezien ze nog jong en/of onervaren zijn, betekent het wel dat wij ze vanuit de club de nodige ondersteuningen moeten aanbieden. 

Lees meer »

KFC verlengt ook met medische staf

Het is bij KFC de tijd van de ‘contract besprekingen’. Ze konden al eerder goed nieuws brengen omtrent het verlengen van de contracten van de senioren trainers Guillaume Groot en Enrico Schouten. Terwijl de selectie (tot 27jr) gisteren voor het eerst weer als groep trainde, was er ook positief nieuws te melden vanuit de medische hoek. Het volledige team, bestaande uit Lennart Kroes, Mennolt Klaassen en Ger Spannenburg heeft aangegeven graag volgend seizoen ook deel uit te maken van de Groote Koogse.

Lees meer »

WSV'30 gaat samenwerken met Kids Kinderopvang

Kids Kinderopvang opent begin juli 2021 de eerste Sport BSO bij en in samenwerking met WSV'30. Het wordt de eerste buitenschoolse opvang (BSO) met een sportprogramma in Wormer. Deze Sport BSO, voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, is een initiatief van Kids Kinderopvang. Kids Kinderopvang is onderdeel van Stichting Kinderopvang Purmerend (SKOP). SKOP is meer dan 40 jaar de grootste aanbieder van kinderopvang in Purmerend en omstreken, waarbij lokale samenwerkingen en maatschappelijke verbondenheid hoog in het vaandel staan.

Lees meer »