SVA langer door met Joeri Houniet en Kadir Yilmaz

Gepubliceerd op 31 december 2020 om 11:22

Net als bij de voetbalclubs om ons heen is er bij SVA ook niet stilgezeten. Want bij een reguliere winterstop zou er voor de technische beleidsbepalers van SVA zo rond de feestdagen altijd wel iets te doen zijn. Met als belangrijkste punt het evalueren van de trainersstaf en de daarbij behorende contractbesprekingen. Maar in een seizoen dat wederom is stilgelegd door de aanhoudende COVID-19 pandemie valt er natuurlijk niet heel veel te evalueren. Dit seizoen is dan ook geen maatstaaf voor wat betreft onze staf, en is ons vertrouwen nog even groot. We kunnen nu dan ook alleen maar afwachten of aan het begin van 2021 de competitie in welke hoedanigheid dan ook hervat zal worden.

 

Met de oefencampagne en de  handvol gespeelde beker- en competitie wedstrijden valt er uit de resultaten niet een echte balans op te maken. Maar in een periode van vindingrijk trainen met o.a. 4-tallen en na gesprekken met trainers en spelers hebben wij gezien dat onze technische staf staat als een huis. Onze hoofdtrainer Joeri “inmiddels alweer bezig aan zijn 3e seizoen” is een grote motivator en een persoon die denkt in oplossingen mede natuurlijk gevoed door zijn werkzaamheden binnen de KNVB. Hierdoor heeft SVA het volste vertrouwen in haar trainer en dus zal trainer Joeri Houniet ook komend seizoen weer de scepter zwaaien bij de herenselectie van SVA.

 

In het kielzog van Joeri heeft ook Kadir Yilmaz zijn contract voor het komende seizoen verlengd voor ook alweer zijn 4e seizoen.  Zoals we met de trainers begin december besproken hebben zullen ook voor volgend seizoen de doelstellingen weer hetzelfde zijn. Mede door de doorkomende O-19 junioren zal de selectie zeker in de breedte versterkt worden. Al met al staat er met de assistent trainers, keeperstrainer en medische staf een fantastisch team waarmee SVA graag verder gaat…  Naar een hopelijk normale voetbalcompetitie! 

 

(bron SVA Assendelft)
«   »