WSV'30 verlengt ook met Hoofd Jeugdopleiding Marciano Sleeswijk

Gepubliceerd op 19 januari 2021 om 21:32

Nadat vlak voor het het einde van 2020, WSV'30 de contracten van de trainers van de Zondagselectie Rob Hersche en Menno Schipper verlengden (lees hier) , was het vanavond de beurt aan Hoofd Jeugdopleiding Marciano Sleeswijk en zijn vaste assistent Lisanne Potthoff. Beide blijven ook in het seizoen 2021-2022 verantwoordelijk voor de nog steeds groeiende jeugdafdeling.

 

WSV’30 is dan ook blij en trots te kunnen melden dat het contract met Marciano Sleeswijk als Hoofd Jeugdopleiding met een jaar is verlengd. Samen met zijn rechterhand Lisanne Pothoff is Marciano afgelopen seizoen gestart om de jeugdopleiding duidelijk vorm te geven en is vooral de onderlinge samenwerking tussen de verschillende trainers en leeftijdscategorieën sterk verbeterd. Ook het niveau van de trainingen is door regelmatig overleg en het sparren met elkaar op een hoger niveau gekomen.
WSV’30 is zeer tevreden over de, in de afgelopen toch lastige periode, gezette stappen en wil de komende jaren hier graag verder mee gaan en acht Marciano en Lisanne daarvoor de aangewezen personen.

 

(bron/foto WSV'30)«   »