Home » Blauw Wit (W) verlengt met Pieter van Netten en Robert Venbroek

Blauw Wit (W) verlengt met Pieter van Netten en Robert Venbroek

Gepubliceerd op 16 januari 2021 om 17:26

Het hoge woord is er uit. Ook CVV Blauw-Wit kan de trainersstaf voor het seizoen 2021/2022 bekend maken. Geen nieuwe gezichten, want wat goed is hoef je niet perse te veranderen. Daarom staan volgend jaar Pieter van Netten en Robert Venbroek weer voor de selectie van de West-Knollendammers. Beide heren verlengen hun overeenkomst voor de periode van één seizoen.

 

Pieter van Netten begint aan zijn vierde seizoen bij de Blauw Witten

De 58-jarige Pieter van Netten gaat met zijn contractverlenging voor een vierde voetbaljaar bij de blauwhemden. De Assendelver is als een vis in het water bij CVV Blauw-Wit (W): “Al vanaf het eerste moment dat ik hier kwam, heb ik het gevoel dat deze vereniging en ik goed bij elkaar passen. De kracht van een kleine vereniging ervaar ik wekelijks bij de club. De warmte en gezelligheid zorgen voor een sfeer waar ik van houd. De sportieve uitdagingen die we tot nu toe geslecht hebben maken me trots en ik kijk uit naar een voetbalseizoen dat we kunnen uitspelen en wij ook kunnen zien of de ontwikkeling die we voor ogen hebben ook daadwerkelijk op de ranglijst tot uiting komt.”

Robert Venbroek timmert enthousiast door aan tweede elftal van de club

Assistent-trainer Robert Venbroek loopt al wat langer mee bij de club. Hij begon als jeugdtrainer, boekte successen met de JO15, JO17 en JO19 en ook hij gaat op voor een volgend seizoen bij de herenselectie. De gedreven oefenmeester hoopt volgend seizoen de volgende stap te kunnen zetten met het tweede elftal. “Afgelopen jaar kozen wij voor een zelf aangevraagde promotie. En de resultaten spraken tot voorzichtige tevredenheid. Wij hielden ons in de vierde klasse prima staande. Wel merkten we dat we nog een stap moeten zetten. Tegen de ervaren ploegen werd onze jeugdigheid nog wel eens afgestraft. Maar over het algemeen werken we aan een mooi proces. Het tweede is echt concurrerend aan het worden voor de mannen in het eerste. En dat was ons doel.”

Succesvolle combinatie moet aantrekkingskracht van CVV Blauw-Wit (W) hoog houden

Wie Van Netten en Venbroek met elkaar aan het werk ziet, geniet van het plezier dat beide mannen toevoegen aan het selectievoetbal van de kleine Zaanse club uit Zaanstreek-Noord. De trainers werken vol enthousiasme aan het uithangbord van de club en met succes. De afgelopen drie jaar waagden de nodige Zaanse spelers de stap naar Blauw-Wit. Veelal jonge spelers treffen een club waar men de honger naar sportieve verandering proeft. De club prijst zich gelukkig dat de meeste aanwas voor de club behouden blijft en er zelfs een bescheiden groei waarneembaar is. Een unicum in de laatste 20 jaar van de clubhistorie. Ook komend seizoen zijn nieuwe talenten van harte welkom. “Maar natuurlijk”, zeggen Van Netten en Venbroek lachend. “Wij werken graag met jong, maar ook ouder talent. Iedereen die zin heeft om samen met ons te investeren in zichzelf en onze teamideeën zien wij graag terug op ons prachtige complex.”

 

(persbericht Blauw Wit(W))
«   »