Webinar KNVB over Ledenwerving en info Oranjefestival

Gepubliceerd op 15 maart 2021 om 15:36

De instroom van nieuwe leden vormt de basis van elke amateurvereniging. Maar hoe werf je nieuwe leden? En hoe kan de KNVB hierbij helpen? Om deze vragen te beantwoorden en hierover in gesprek te gaan organiseert de KNVB op donderdagavond 18 maart 19.00 uur een webinar over ledenwerving. Tijdens het webinar worden tips en tricks over ledenwerving gedeeld. Daarnaast geeft de KNVB meer informatie over hoe je als vereniging een Oranjefestival voor je huidige leden en hopelijk toekomstige nieuwe leden kan organiseren.

Tijdens de webinar is het uiteraard mogelijk om vragen via de chat te stellen die tijdens het webinar zoveel mogelijk meteen beantwoorden worden en anders na afloop meenemen in de terugkoppeling.

 

Oranjefestival

Met het organiseren van een Oranjefestival voor zowel leden als niet-leden werk je niet alleen aan de instroom van de jonge meiden en jongens, je organiseert ook een “Oranje”-evenement bij jouw vereniging! Een activiteit vol met “Oranje”-voetbalplezier waarin alle aanwezige jongens en meiden zelf gaan ‘Voetballen als Oranje’. Het Oranjefestival is een voetbalactiviteit op de lokale amateurvereniging, voor zowel niet-leden als de bestaande leden, in de leeftijd 4 tot 12 jaar. Lees hier voor meer info over het Oranjefestival.

 

Vergroot de instroom van leden bij jouw club en meld je hier aan voor de webinar!

 

Terugkijken webinar Kaderbeleid: Opleiden en Begeleiden

In Nederland begeleiden maar liefst 70.000 trainers een jeugdteam. Zij hebben een grote invloed op het plezier en de ontwikkeling van meer dan 500.000 jeugdspelers en –speelsters. Daarbij dragen ze in belangrijke mate bij aan een veilige sportomgeving. In de webinar 'Kaderbeleid: Begeleiden & Opleiden' op 9 maart krijgen verenigingen handvatten hoe zij de trainers kunnen begeleiden en opleiden, zodat ze hun werkzaamheden op de best mogelijke manier kunnen invullen. De webinar, die ongeveer 1 uur duurt, stond onder leiding van Erik Nijssen & Erik Treling (Voetbalontwikkeling KNVB).

 

Je kunt je hier de webinar terugkijken.

 

(bron KNVB)
«