Home » Westzaan official partner eredivisionist VV Alkmaar

Westzaan official partner eredivisionist VV Alkmaar

Gepubliceerd op 18 december 2020 om 16:26

Afgelopen maandag hebben VV Alkmaar en Westzaan hun samenwerking op het gebied van meidenvoetbal ondertekend. Hierdoor zullen beide clubs verder gaan samenwerken aan de ontwikkeling van de voetbalsters en de train(st)ers.

Tevens zullen we samen o.a. clinics en workshops gaan organiseren en zal Westzaan gebruik kunnen maken van alle andere voordelen van Partnerclub. Daarnaast zullen de clubs samen o.a. clinics en workshops gaan organiseren en zal Westzaan gebruik kunnen maken van alle andere voordelen van Partnerclub.

 

Westzaan zet zich al jarenlang in om het meiden- en vrouwenvoetbal volwaardig op de kaart te krijgen en stimuleert talentvolle meiden hogerop te komen bij verenigingen die op een hoger niveau. Westzaan organiseert ook unieke evenementen die in Nederland nog relatief onbekend zijn. De Zaansche College Cup (schoolvoetbal voor middelbare meiden) was echt een doorslaand succes in 2019. 

 

Mooie verrassing voor VV Alkmaar was dat Westzaan het 1e shirt overhandigde aan VV Alkmaar, waar alle meiden van Westzaan voortaan mee zullen gaan spelen. Op het shirt staat VV Alkmaar vermeld als Official Partner.

 

(bron vvv Westzaan)

Blijf op de hoogte en volg Voetbal Varia op Facebook en Instagram


«   »