Home » KFC verlengt met HJO Bas Timmer en Hoofd Onderbouw Jamie Snijder

KFC verlengt met HJO Bas Timmer en Hoofd Onderbouw Jamie Snijder

Gepubliceerd op 1 februari 2021 om 11:50

Vorige week had Voetbal Varia al een tipje van de sluier opgelicht in het verslag (lees hier) over het beleid bij de KFC jeugdafdeling.. Vandaag kan KFC bevestigen dat zowel Bas Timmer (HJO) als Jamie Snijder (Hoofd Onderbouw) hun contract zullen verlengen en wel voor twee jaar. Op deze manier waarborgt KFC de continuïteit en kwaliteit van de jeugdopleiding.

Ondanks de Corona perikelen worden er enorme stappen genomen bij de jeugdopleiding van KFC. Trainers van onderbouw recreatie teams worden vaker bijgestaan door selectie trainers en het streven is dit door te trekken naar de bovenbouw. Diverse spelers zijn ook dit seizoen uitgenodigd door BVO’s en bij alle jeugdtrainers overheerst het gevoel dat er nog heel veel talent bij KFC voetbalt dat nog ‘gevonden’ moet worden. Het valt niet te ontkennen dat Bas en Jamie hier een uitermate belangrijke rol in hebben gespeeld en ook de komende twee jaar zullen spelen.

KFC is er trots op deze twee toppers voor langere tijd te hebben vastgelegd en heeft er alle vertrouwen in dat de jeugdopleiding wederom stappen zal zetten die zorgen voor een mooie toekomst en vooral veel voetbal plezier op de Koogse velden.
«   »