Home » Dames afdeling KFC gaat samenwerken met ere divisionist vv Alkmaar

Dames afdeling KFC gaat samenwerken met ere divisionist vv Alkmaar

Gepubliceerd op 16 maart 2021 om 16:57

KFC en vv Alkmaar hebben besloten om te gaan samenwerken. Beide clubs delen dezelfde passie “voetbal” en visie “het opleiden van spelers / speelsters”. vv Alkmaar is de Eredivisieclub voor vrouwenvoetbal en wil een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het meiden- en vrouwenvoetbal in Noord-Holland.

 

KFC versterkt met deze samenwerking zijn positie in het opleiden en ontwikkelen van meiden/dames voetbal. KFC heeft een rijke historie binnen het vrouwenvoetbal en neemt een belangrijke plek in binnen de vereniging. KFC heeft ruim 120 vrouwelijke leden en daar zijn ze binnen de club heel trots op. De samenwerking zal zich richten op kennis uitwisselen, organiseren van o.a. clinics, workshops en natuurlijk het ontwikkelen van speelsters maar ook de train(st)ers. KFC laat op deze manier haar damesdivisie op voetbaltechnisch en organisatorisch groeien naar een hoger niveau.

  

Blijf op de hoogte van alle berichtgevingen van de KNVB over de coronamaatregelen en de activiteiten van de voetbalclubs. Schrijf je hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(bron/foto KFC)«   »