Home » Ebel Hoekstra nieuwe trainer Zaterdag-selectie WSV'30

Ebel Hoekstra nieuwe trainer Zaterdag-selectie WSV'30

Gepubliceerd op 15 april 2021 om 22:58

Eerder was al te lezen (hier) dat WSV'30 een zaterdag-selectie zou starten en nu heeft WSV ‘30 heeft met Ebel Hoekstra overeenstemming bereikt om volgend seizoen de hoofdtrainer te worden van deze nieuwe seniorenselectie.

 

WSV'30 gaat komend seizoen starten met 2 of 3 teams op de zaterdag. Naast de 8 herenteams op de zondag betekent dit een behoorlijke uitbreiding van het seniorenvoetbal! Volgens Voetbal Technische Zaken Marco Brouwer is de vereniging en het bestuur zeer tevreden over de huidige groei!

 

Ebel Hoekstra (40) is in het bezit van zijn UEFA B licentie en al meer dan 30 jaar lid bij WSV’30. Naast actief speler is hij ook begeleider geweest van diverse jeugdelftallen. In 2010 vertrok hij naar AFC’34 om daar 2 jaar het 2e elftal te trainen en was hij in zijn 3e jaar assistent-trainer van het 1e elftal. Na 3 succesvolle seizoenen vertrok de oefenmeester naar Saenden waar hij na het afdwingen van de nacompetitie, promotie naar de 3e klasse op een haar na miste.

 

Na dat jaar besloot hij om meer tijd in zijn carrière en gezinsleven te stoppen en daarmee zijn trainingspak op te bergen. Nu zijn kinderen wat ouder zijn kan hij niet wachten om aan de slag te gaan met de nog op te richten Zaterdag-selectie van zijn club.

 

(aangeleverd door WSV'30)


Niets meer missen van alle (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »