Home » Fortuna W. maakt jeugdtrainers bekend

Fortuna W. maakt jeugdtrainers bekend

Gepubliceerd op 5 mei 2021 om 19:01

De Technische Commissie heeft de laatste weken veel werk afgeleverd met het oog op het nieuwe seizoen. Bij de jeugdafdeling zijn voor alle leeftijdsgroepen een hoofdtrainer aangesteld. Sommige trainers zijn nieuw binnen de club of zijn komend seizoen verantwoordelijk oor een andere groep. Ook zijn er naast de hoofdtrainers van de selectie teams inmiddels ook diverse assistent-trainers, trainers voor de overige teams en voor de Meiden vastgelegd. Deze namen zullen binnenkort worden bekend gemaakt door Fortuna W. 

 

Fortuna W. stelt de trainers kort voor:

O19, Iskender Koca. Hij keer terug op het Fortuna W. nest. In zijn jeugdjaren heeft hij gevoetbald bij de club en nu terug als trainer. Iskender komt over van KFC, waar hij momenteel de O17-1 onder zijn hoede heeft. Hij gaat ook de door Corona uitgestelde cursus UEFA B volgen. 
 
O18, Dave Derlagen. Inmiddels al 5 seizoenen actief bij de club. Hij gaat opnieuw de 018 trainen, het hoogst spelende team van Fortuna W. omdat zij in de 4e Divisie van het Betaalde Voetbal zijn ingedeeld. 
 
017, Mick Wilffert, Alweer 3 seizoenen actief bij Fortuna W. en enorm gedreven. Als docent lichamelijke opvoeding weet Mick hoe het is om jonge spelers te motiveren.
 
016, Romain Galice. Als vader van zoon Tristan bij Fortuna W. aan komen waaien enkele jaren geleden en inmiddels een vertrouwd gezicht op de velden. Heerlijk fanatiek maar zeker ook oog voor de mens achter de voetballer.
 
015, Damon van Reenen. Vorig jaar opgepikt door onze HJO en Damon heeft laten zien uit het goede hout te zijn gesneden. Betrouwbaar, fanatiek en gericht op ontwikkeling. Heeft eerder twee jaar in Amerika gewerkt als trainer en bij Ajax stage gelopen.
 
O14, Cani Yilmaz. Een nieuw gezicht maar inmiddels wel al bekend binnen Fortuna W. omdat hij als voetballer voor Zondag Heren 1 overkomt. Als voetballer o.a. bij AZ in de jeugd gespeeld maar ook drie seizoenen in ADO”20 1 gespeeld. Nu nog trainer bij SDZ O14-1.
 
O13, een duo Dani Beukman en Kenn Limmen, Echte Fortuna W. jongens die zich opwerpen als trainers en zich ook laten opleiden op dit gebied.
 
O12, Justus Jonk, jarenlang gevoetbald bij Fortuna W. toen uitgewaaierd maar weer teruggekeerd op het nest Fortuna W.. Afgelopen seizoen diverse jeugdteams getraind binnen Fortuna W. en stage gelopen. 
 
O11, Volkan Anli en Jesse Zeeman. Volkan is ook al jaren een gedreven trainer/coach binnen de jeugdafdeling. Super betrouwbaar en brengt veel structuur in de omgeving aan. Jesse is vorig seizoen ingestapt bij O10 en laat zien, naast een goede voetballer te zijn, ook een goede trainer te worden. Jesse voetbalt vrijwel zijn hele leven al bij Fortuna W..
 
O10, Justin Jager. Een speler/keeper uit de eigen jeugdopleiding en heeft zich inmiddels bewezen als jeugdtrainer. Justin is zeer gericht bezig om de spelers een betere voetballer te laten worden. Zeer betrouwbaar en creëert een heerlijke voetbalsfeer.
 
O9, Stefan van der Grijp. Ook alweer enige seizoenen actief bij Fortuna W. Gestart bij de Mini’s, daarna O8 en komend seizoen O9. Stefan heeft een prachtige voetbalcarrière achter de rug met o.a betaald voetbal en ADO”20. Een echt voetbaldier die nu ook de trainersopleiding gaat volgen.
 
O8, Arsenio Dihalu. Dit seizoen al zijdelings betrokken bij het team van zijn zoontje, maar komend seizoen verantwoordelijk als trainer van de JO08. Arsenio Dihalu heeft zelf een mooie voetballoopbaan achter de rug bij o.a. Aston Villa

Techniektrainer, Barry Emmerig. Hij loopt ook al vele jaren fanatiek rond op de velden van Fortuna W.. Barry gaat voor meerdere teams het 3e trainingsmoment verzorgen. Daarnaast zal hij de in- en externe scouting ondersteunen en Emre Bozkurt assisteren in zijn rol bij de Onderbouw.
 
HJO Onderbouw, Emre Bozkurt. Als 5 seizoenen trainer bij Fortuna en afgelopen jaar gestart in deze nieuwe rol.
 
HJO Bovenbouw, Marcel Blank

 

(bron/foto Fortuna W.)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »