Jefke Plasmeijer treedt terug als Voorzitter Voetbalzaken bij Fortuna W

Gepubliceerd op 3 juni 2021 om 18:43

Op de website van Fortuna W. valt te lezen dat hoofdbestuurslid Jefke Plasmeijer terug treedt als Voorzitter Voetbalzaken. De club is zeer dankbaar voor wat de Voorzitter Voetbalzaken heeft gedaan voor de club. Van belangstellende ouder groeide hij tot een bestuurslid die de visie van de club op uitermate heldere wijze heeft weten neer te zetten.

 

Jefke Plasmeijer kijkt in ieder geval met veel plezier terug op zijn rol van voorzitter voetbalzaken en de vele mensen die hij heeft leren kennen binnen de mooie vereniging. Negen jaar geleden raakt Jefke Plasmeijer bestuurlijk betrokken bij Fortuna W., juist op een moment dat er bij de club een 10 jaren plan werd geformuleerd. Het doel destijds was binnen 10 jaar terug te keren naar het niveau waar de club in de hoogtijdagen in 1989 speelde.

Jefke Plasmeijer: "Om aan dat doel op langere termijn invulling te geven is een voorwaarde te investeren in de jeugd met als doel om in alle leeftijdscategorieën hoger te spelen bij de selectieteams. Om dat te realiseren heb je alle onderdelen in een vereniging heel hard nodig. In de afgelopen negen jaar is de club er met elkaar in geslaagd om de voetbalopleiding gecertificeerd te krijgen waar de vereniging ook nog eens veel van geleerd heeft.”

 

Het gevolg van de goede prestaties van de jeugdopleiding is ook terug te zien op de plaats van de ranglijst van amateur verenigingen (Voetbaltrainer top 200) die de club inneemt. De invulling van hoofd jeugdopleiding door onder andere Marcel Blank en Emre Bozkurt is een belangrijke stap voor Fortuna Wormerveer geweest om dit proces verder te brengen c.q. te stabiliseren. Jefke Plasmeijer tot slot: "De club is er nog niet en de club moet blijven investeren in het mobiliseren van vrijwilligers zodat Fortuna Wormerveer met meer vrijwilligers de benodigde klussen bij de vereniging kunnen oppakken….wat juist de basis vormt van een vereniging.” 

 

Jefke Plasmeijer zal zeker niet verloren gaan voor de club en hij zal zich achter de schermen nog wel blijven bezighouden met het ondersteunen van planningen, kantinediensten en andere zaken.” 

 

(bron/foto Fortuna W.


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de berichten van de KNVB over de Corona of volgend seizoen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »