Home » vvv Westzaan gaat met nieuw embleem de toekomst in

vvv Westzaan gaat met nieuw embleem de toekomst in

Gepubliceerd op 14 juni 2021 om 20:41

Nadat er gisteren bij het 100-jarige vvv Westzaan bekend gemaakt er zes clubmensen tot erelid werden benoemd, werd er vandaag bekend gemaakt dat de club de toekomst in gaat met een nieuw logo. 

 

De club bedankt daar bij Edwin Stolp die, naast het jubileumlogo, ook dit prachtige logo heeft ontworpen. Volgens het bestuur is het een mooi logo waar goed over nagedacht is en tot in detail klopt. Het logo zal iedereen vanaf dus overal tegenkomen.

 

Zo staat de logo ook op de jubileummunt die afgelopen weekend ter ere van het 100-jarig bestaan in de verkoop is gegaan, maar zal het logo komend seizoen uiteraard ook op de tenues komen te staan. Bij de gehele jeugdafdeling zal het overigens gaan om compleet nieuwe tenues, nadat het hoofdbestuur eerder een sponsorcontract afsloot met Bosch Car Service Hauzendorfer en kledingsponsor Muta.  

 

(bron/foto vvv Westzaan)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de berichten van de KNVB over de Corona of volgend seizoen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)
«   »