Home » Hard gewerkt complex FC Zaandam

Hard gewerkt complex FC Zaandam

Gepubliceerd op 16 juli 2021 om 14:48

Er is de laatste weken hard gewerkt op het complex van FC Zaandam. De werkzaamheden staan vooral in teken van het nieuwe complex dat moet komen op het Hoornseveld.  Zo zijn er afgelopen periode aan de achterkant van het complex damwanden geplaatst en zijn er afgelopen week bijna 600 bomen gekapt. Eerder was ook al de oude tribune van FC Zaandam weggehaald. Het oude A-veld zal in principe ook nog gaan verdwijnen. Het veld is dan ook al bijna niet meer bespeelbaar door de diverse "geulen/kuilen" die zijn ontstaan door de zware machines die er over gereden hebben.

 

Al is het oude A-veld op dit moment wel het enige veld wat FC Zaandam nog (deels) zou kunnen gebruiken. Het nieuwe A-veld is net ingezaaid en op het C-veld is het oude kunstgras wel verwijderd, maar moet er nog nieuw kunstgras gelegd worden. Op het oude trainingsveld zal er nog een hele nieuwe (natuur) grasmat moeten komen, terwijl er rondom de velden wel al opnieuw wordt betegeld.

 

Voor de lange termijn zullen deze nieuwe velden uiteindelijk een mooi onderdeel gaan worden van het nieuwe complex, voor de korte termijn zal het voor FC Zaandam echter een race tegen de klok worden, aangezien over enkele weken de voorbereidingen op het nieuwe seizoen al beginnen.  

 

Lees ook: September Algemene Ledenvergadering fusie FC Zaandam en zvv Zaanlandia

 


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de berichten van de KNVB?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »