Sven Willems treedt terug als hoofd VTC zvv Zaandijk

Gepubliceerd op 28 augustus 2021 om 14:31

Het bestuur van zvv Zaandijk moet helaas melden dat Sven Willems zijn functie als voorzitter van de Voetbaltechnische Commissie (VTC) per de start van het nieuwe seizoen moet neerleggen.

 

Sven Willems heeft deze functie een halfjaar terug opgepakt na jarenlang in het Jeugdbestuur actief te zijn geweest. Maar het is gebleken dat deze bestuursfunctie bij zvv Zaandijk niet te combineren valt met zijn nieuwe baan. Alle lopende zaken voor de opstart van het nieuwe seizoen zal Sven Willems nog wel voor zijn rekening heeft genomen.

 

De club is Sven in ieder geval dankbaar voor alle jaren waarin hij ‘hart en ziel’ in de club heeft gestoken en voorlopig zal de functie waargenomen worden door voorzitter Bart Glandorff. De club gaat nu op zoek naar een nieuwe voorzitter VTC (“Technisch Hart”) met bestuurlijke kwaliteiten en die op niveau heeft gevoetbald en/of getraind. Diegene moet het voetbaltechnische beleid het komende jaar in samenwerking met de leden van het “Technisch Hart” verder invulling gaat geven.  

 

Lees ook: Het nieuwe Technische Hart van zvv Zaandijk

 

(info zvv Zaandijk)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de berichten van de KNVB over de Corona of volgend seizoen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »