• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Bestuur/trainers » Nieuws Zaanse Clubs » Details fusie voorstel Zaanlandia en FC Zaandam bekend

Details fusie voorstel Zaanlandia en FC Zaandam bekend

Gepubliceerd op 3 september 2021 om 08:54

Ongeveer een jaar geleden is tijdens een Buitengewone Algemene ledenvergaderingen aan de leden van zvv Zaanlandia en FC Zaandam toestemming gevraagd of het bestuur de fusiemogelijkheden met elkaar kon uitwerken. Dit voorstel werd bij beide clubs aangenomen en een fusiewerkgroep bestaande uit bestuursleden van beide verenigingen is aan de slag gegaan


De afgelopen maanden heeft de fusiewerkgroep gewerkt aan een brochure waarin de mogelijke fusie tussen beide verenigingen op hoofdlijnen is beschreven.  
 
Het bestuur van zvv Zaanlandia en FC Zaandam schrijft een Buitengewone Algemene Ledenvergadering uit om dit fusievoorstel voor te leggen aan de leden. Deze vergadering zal plaatsvinden op maandag 20 september 2021 om 20.00 uur.

 

Bij een positief besluit van de ledenvergaderingen van FC Zaandam én zvv Zaanlandia zal de nieuwe fusievereniging in het seizoen 2022 / 2023 van start gaan.

 

(bron zvv Zaanlandia)

 

Lees ook: Op zoek naar keepershandschoenen, voetbalkleding? Kijk eens bij de aangesloten webshops


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de berichten van de KNVB over de Corona of volgend seizoen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »