Home » Henk Pirovano Lid van Verdienste SVA

Henk Pirovano Lid van Verdienste SVA

Gepubliceerd op 20 september 2021 om 09:41

Henk Pirovano is afgelopen vrijdag tijdens de vrijwilligersmiddag benoemd tot Lid van Verdienste van SVA. Volgens de club is Henk Pirovano een echte SVA’er die zich al tientallen jaren inzet voor de club en die er niet van houdt om op de voorgrond te treden. Een echte stille kracht binnen de club! 

 

Henk Pirovano was onder andere werkzaam binnen SVA als hoofdleider van de C-junioren vanaf 1979 tot 1985. Daarna was hij nog een jaartje hoofdleider van de D-pupillen Niet alleen was Henk Pirovano vaste raper bij de drukploeg van het SVA-clubblad, ook heeft hij het clubblad tientallen jaren bij de leden bezorgd. Daarnaast is hij ook al jaren een vaste kracht van de maandagochtendploeg.  Kortom een staat van dienst waar je u tegen mag zeggen!

 

Het bestuur van SVA feliciteert Henk Pirovano met de benoeming en hoopt uiteraard dat Henk Pirovano er nog vele jaren aan kan plakken.

 

Op de foto Henk Pirovano met voorzitter Richard Fleer

 

(bron/foto SVA)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »