Home » Nog geen besluit fusie Zaanlandia en FC Zaandam

Nog geen besluit fusie Zaanlandia en FC Zaandam

Gepubliceerd op 22 september 2021 om 10:18

Bij zvv Zaanlandia en FC Zaandam was er afgelopen maandag avond een Buitengewone Algemene Ledenvergadering om het fusievoorstel voor te leggen aan haar leden.

 

Doordat er bij beide clubs niet het vereiste aantal leden aanwezig waren om in de BLV een besluit te nemen over de fusie, hebben de clubs een nieuwe vergadering uitgeschreven voor maandag 4 oktober.

Om zoveel mogelijk leden de kans te geven zich uit te spreken over de fusie is op de vergadering van 20 september is ook gesproken over de stemmingsprocedure bij zvv Zaanlandia. Er is door het bestuur een (aangenomen) voorstel ingebracht om de stemming schriftelijk te doen en om leden ook al op 2 oktober de gelegenheid te geven hun stem in te leveren. 

Bij FC Zaandam worden de leden opgeroepen, dat als ze niet aanwezig kunnen zijn op de vergadering van 4 oktober in ieder geval een machtigingsformulier in te vullen, zodat de stem niet verloren gaat. 

 

Bij een positief besluit op maandag 4 oktober van FC Zaandam én zvv Zaanlandia zal de nieuwe fusievereniging in het seizoen 2022 / 2023 van start gaan.

 

Bekijk de brochure waarin de mogelijke fusie tussen beide verenigingen op hoofdlijnen is beschreven door de fusiewerkgroep  

 

(bron zvv Zaanlandia / FC Zaandam)

 

Lees ook: Op zoek naar keepershandschoenen, unieke (wedstrijdgedragen) voetbalshirts of voetbalkleding? Kijk eens bij de aangesloten webshops


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de berichten van de KNVB over de Corona of volgend seizoen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »