Home » Jasmijn van Uden uitgenodigd bij Ajax maar blijft voorlopig nog bij KFC

Jasmijn van Uden uitgenodigd bij Ajax maar blijft voorlopig nog bij KFC

Gepubliceerd op 28 maart 2021 om 12:54

Vorige maand werd bekend dat Jasmijn van Uden mee mocht trainen bij Ajax. De KFC JO15-1 speelster Jasmijn van Uden (2006) heeft zich in deze trainingen bij Ajax (met oudere speelsters) dermate opvallend goed laten zien dat Ajax met de pas 15 jarige Jasmijn (en ook met KFC) contact hebben opgenomen over een beoogde instroming in het Talententeam van Ajax, uitkomend in de landelijke Beloftencompetitie.

Jasmijn heeft aangegeven dat ze het liefst komend seizoen nog in onze JO17-1 speelt, omdat ze bij KFC nog heel goed kan ontwikkelen!

Ajax deelt de visie dat de echte talenten liefst zo lang mogelijk met en tegen de jongens moeten spelen. Ajax heeft daarom nu met Jasmijn afgesproken dat Jasmijn in seizoen 2021/2022 wekelijks één keer bij het Talententeam (Jong Ajax) gaat meetrainen zodat ze wel al aangelijnd is bij de club die haar eigenlijk nu al heel graag ziet komen maar altijd prioriteit geeft aan de beste keuze voor talentontwikkeling.

 

(aangeleverd door KFC)


Niets willen missen van alle (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia«   »