Home » Jan de Haas blijft voorlopig toch aan als voorzitter Hercules Zaandam

Jan de Haas blijft voorlopig toch aan als voorzitter Hercules Zaandam

Gepubliceerd op 12 oktober 2021 om 12:03

Eerder viel te lezen dat Jan de Haas had aangekondigd per 1 oktober te stoppen als voorzitter van Hercules-Zaandam en dat de club op zoek moest naar een nieuwe voorzitter. 

Na deze aankondiging ontving Jan de Haas echter vele reacties van zowel binnen als buiten de club. Deze reacties hebben hem nieuwe energie gegeven en daarom heeft Jan de Haas besloten terug te komen op zijn eerdere beslissing. Tot tevredenheid van het bestuur zal Jan de Haas in ieder geval het huidige seizoen afmaken. Met Jan de Haas als voorzitter denkt het bestuur beter in staat te zijn om de uitdagingen waar Hercules Zaandam voor staat, het hoofd te bieden.

Naast de diverse belangrijke zaken waar Jan de Haas actief bij betrokken was, zal hij zich ook voornamelijk bezig gaan houden met de situatie rondom het onderhoud van het complex. Hij zal ook de reorganisatie en de zoektocht naar een coördinator facilitaire zaken gaan leiden.

 

(info Hercules-Zaandam)


Niets meer missen van alle activiteiten en (technische) ontwikkelingen bij de voetbalclubs in de Zaanstreek?!? Of van de berichten van de KNVB over de Corona of volgend seizoen? Schrijf je dan in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Voetbal Varia

 

(gegevens worden alleen gebruikt voor de nieuwsbrief)«   »