• Informatief
  • Ondersteunend
Home » Bestuur/trainers » Nieuws Zaanse Clubs » Buitenschoolse Opvang Kids Aktief bij Hercules Zaandam

Buitenschoolse Opvang Kids Aktief bij Hercules Zaandam

Gepubliceerd op 29 oktober 2021 om 06:21

Op 26 oktober jl. tekenden het bestuur van Hercules en de directie van Kids Aktief een samenwerkingsovereenkomst voor de start van de Buitenschoolse Opvang (BSO) van Kids Aktief vanaf 1 januari 2022.

Opnieuw een belangrijke stap die de club zet om het complex duurzaam en effectiever in te zetten. Al twee jaar zijn BSO Kids Aktief en Hercules Zaandam met elkaar in gesprek over het openen van een vestiging op het complex. Helaas moest de vergunningsaanvraag in het voorjaar van 2020 door de Corona lockdown stop gezet worden. Maar in mei van dit jaar mochten de BSO’s weer open en is er gelijk contact gezocht met de gemeente om de aanvraag opnieuw ingang te zetten.

 

Kids Aktief is geen gewone BSO, maar een sport BSO.  Er worden de leukste en sportiefste activiteiten met de kinderen ondernomen. Sport, beweging, plezier, veiligheid en ontwikkeling. De overeenkomende kernwaarden van zowel Kids Aktief als Hercules Zaandam moeten een gezamenlijk fundament vormen voor de samenwerking.

 

Deze samenwerking is voor Hercules Zaandam ook belangrijk omdat het bestuur steeds heeft ingezet om naast de eigen activiteiten ook andere instellingen of verenigingen de gelegenheid te geven gebruik te maken van het complex. De overeenkomst met Kids Aktief is inmiddels alweer de vierde samenwerking die de club is aangegaan sinds 2019. In september 2019 startte de club met de fysiopraktijk van Suzanne Wildenberg. De Sportfysio ontwikkelt zich fantastisch en denkt aan uitbreiding. Vervolgens werd in 2020 een overeenkomst gesloten met DD Personal Football Academy, de voetbalschool van Dyron Daal en in mei van dit jaar maakte de Paintballclub een start op het D-veld. 

Alhoewel Kids Aktief nog moet starten met hun promotiecampagne, zijn de eerste inschrijvingen al binnen. De BSO zal vanaf 2022 starten op de maandag, dinsdag en de donderdag, maar bij voldoende belangstelling zijn ook de woensdag en de vrijdag een optie.

 

Klik hier voor trainingsmaterialen voor clubs, voetbalscholen, spelers en voetballiefhebbers bij de aangesloten webshops 

 

(bron/foto Hercules Zaandam)


«   »